ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: Σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Super League LIVE
Intime News

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη του «κιτρινόμαυρου» ντέρμπι, ΑΕΚ – Άρης και του αγώνα ΠΑΟΚ – Λαμία, με τα οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένα πρωταθλητής χειμώνα, αλλά η ΑΕΚ θέλει να παραμείνει σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή.

Για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να νικήσει τον «ανεβασμένο», Άρη στην «OPAP Arena». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και κατεβαίνει στην Αθήνα με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Τομ Φαν Βέερτ ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς ένιωσε ενοχλήσεις κι εξαιρετικά αμφίβολος. Επίσης, ο Αλμέιδα, ο οποίος δεν ανακοίνωσε αποστολή, δεν υπολογίζει στους Στάνκοβιτς, Γκαρσία, Γιόνσον και Γαλανόπουλο και στον τιμωρημένο, Κάλενς.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τον θρίαμβο επί της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, θα επιδιώξει να αποφύγει τις «παγίδες», στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία και να παραμείνει στο -2 από την πρώτη θέση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Κουλιεράκη και Μεϊτέ, οι οποίοι αποκόμισαν ενοχλήσεις στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (4/12)

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ / ΚΑΝΑΛΙ

Τούμπας

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Λαμία

18:00 / Novasports Prime

«OPAP Arena»

ΑΕΚ – Άρης

21:00 / CosmoteSport1HD

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Σχετικές ειδήσεις