ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League LIVE: Πήρε ισοπαλία (2-2) η Λαμία στη Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός - Λαμία Super League
Intime News

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη και τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους από τον αγώνα Παναθηναϊκός – Λαμία, για την 23η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός θέλει το «τρίποντο» κόντρα στη Λαμία, για να βρεθεί στην κορυφή, πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Το «τριφύλλι» στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του μετά την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα θα επιδιώξει να επιστρέψει έστω και για κάποιες ώρες στην πρώτη θέση.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ψυχολογική ώθηση που του έδωσε το «διπλό» επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας και να πάρει τη νίκη, η οποία θα του επιτρέψει να δει από την κορυφή το τι θα κάνει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (18/2).

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τάσο Μπακασέτα, αλλά και τον Φώτη Ιωαννίδη που συνεχίζει να είναι εκτός. Να θυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» την ερχόμενη εβδομάδα έχουν και τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Από την πλευρά της η Λαμία είναι εξαιρετική φέτος και το φαβορί για να πάρει την έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs. Μάλιστα, θα πάει στη Λεωφόρο, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα:

Σχετικές ειδήσεις