ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Αϊτόρ στην αποστολή – Ξανά εκτός ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Αϊτόρ στην αποστολή – Ξανά εκτός ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία, εκεί όπου δε θα έχει τον τιμωρημένο Μπακασέτα.

Μετά τη σημαντική νίκη στην Τούμπα για το Κύπελλο και λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έχει μια σημαντική υποχρέωση στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» για την 23η αγωνιστική υποδέχονται το Σάββατο (17/2) στην έδρα τους τη Λαμία. Στο πρώτο ματς με τον κόσμο τους. Μάλιστα το πρώτο ματς με κόσμο από τη στιγμή που ανέλαβε ο Φατίχ Τερίμ.

Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας δεν έκρυβε εκπλήξεις για τους «πράσινους». Ο Τούρκος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του απέναντι στην 6η της βαθμολογίας, τον τιμωρημένο Τάσο Μπακασέτα, αλλά και τον Φώτη Ιωαννίδη που συνεχίζει να είναι εκτός. Αντίθετα, ξανά στις επιλογές συμπεριλήφθηκε ο Αϊτόρ που είχε μείνει εκτός με Πανσερραϊκό και ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.