LIVE

Super League playoffs LIVE: Άρης - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Super League playoffs LIVE: Άρης - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Super League: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Άρης - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των playoffs.

Η 4η στροφή των playoffs της Super League που θα καθορίσει τον πρωταθλητή, φέρνει ντέρμπι «δικεφάλων». Ντέρμπι κορυφής καθώς η 2η ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Η OPAP Arena βάζει τα καλά της για ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα διαμορφώσει νέα δεδομένα.

Είτε νικήσει η ΑΕΚ, καθώς η Ένωση σε αυτό το ενδεχόμενο περνά στην κορυφή ξανά, είτε νικήσει ο ΠΑΟΚ, μια και σε αυτή την περίπτωση οι Θεσσαλονικείς αποκτούν σημαντικό προβάδισμα τίτλου. Ειδικά απ’ τη στιγμή που θα έχουν «βγάλει» τις έδρες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού νικηφόρα.

Στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας τώρα, υπάρχουν ο τρίτος και ο τέταρτος που… καραδοκούν. Το «Χ» είναι ιδανικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι των «δικεφάλων», για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι αιώνιοι θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από τους πιο πάνω και σε αυτή την περίπτωση θα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να το κάνουν.

Βέβαια, για να το πετύχουν, θα πρέπει οι ίδιοι να νικήσουν τις επικίνδυνες εξόδους τους. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη. Με τους Θεσσαλονικείς να έχουν δείξει μέχρι τώρα πως δεν είναι… παιχνιδάκι για κανέναν.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Άρης - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ:

Σχετικές ειδήσεις