ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Δολοφονία έξω από το γήπεδο της Τότεναμ - Κανονικά ο αγώνας με τη Νότιγχαμ

Premier League: Δολοφονία έξω από το γήπεδο της Τότεναμ - Κανονικά ο αγώνας με τη Νότιγχαμ

Η Τότεναμ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως η αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ θα γίνει κανονικά, παρά την έρευνα της αστυνομίας για δολοφονία έξω από το γήπεδο.

Έρευνα για δολοφονία έχει ξεκινήσει μετά από μαχαίρωμα μέχρι θανάτου ενός άνδρα έξω από το στάδιο της Τότεναμ.

Η αστυνομία του Λονδίνου διαπίστωσε ότι το θύμα βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Το θανατηφόρο περιστατικό έθεσε υπό αμφισβήτηση τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Τότεναμ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την Premier League το απόγευμα της Κυριακής (20:00 ώρα Ελλάδας).

Ωστόσο, η λονδρέζικη ομάδα ανακοίνωσε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί. Ωστόσο, ανέφερε ότι ολόκληρη η οδός Northumberland Park Road και η Vicarage Road, καθώς και το βόρειο άκρο της λεωφόρου Worcester, θα παραμείνουν κλειστές.

«Μετά από ένα περιστατικό στο οποίο ένα άτομο έχασε τη ζωή του, κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την αστυνομική έρευνα, η οποία είναι υψίστης σημασίας. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του θύματος και όλους όσους επλήγησαν», αναφέρεται σε αυτή.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής Στέφεν Τζόνστον Κέι, δήλωσε: «Οι σκέψεις μας είναι με τον άνθρωπο που έχασε τραγικά τη ζωή του.

Μπορώ να διαβεβαιώσω τους κατοίκους της περιοχής ότι οι ειδικοί ντετέκτιβ ερευνούν το περιστατικό για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι υπεύθυνοι».

Σχετικές ειδήσεις