LIVE

Europa Conference League LIVE: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για το πρώτο βήμα προς την τετράδα!

Europa Conference League LIVE
Intime News

Europa Conference League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε και Μπριζ – ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου έφτασε!

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που έχει διπλή εκπροσώπηση στους «8» του Europa Conference League. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, μετά τις ιστορικές ανατροπές κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, κάνουν όνειρα που φτάνουν μέχρι τον μεγάλο τελικό της «OPAP Arena».

Σε πρώτη φάση, βέβαια, καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίζεται στο Βέλγιο κόντρα στην Μπριζ.

Στον Ολυμπιακό, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ποντένσε, ενώ πέντε παίκτες (Φορτούνης, Ρέτσος, Κάρμο, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος) βρίσκονται στο όριο καρτών κι αν δεχθούν κίτρινη θα χάσουν τη ρεβάνς.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Τόμας Μουργκ, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Από την άλλη, βέβαια, επιστρέφει ο Τάισον, ο οποίος είχε χάσει για τον ίδιο λόγο το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε και Μπριζ - ΠΑΟΚ