ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπριζ – ΠΑΟΚ: Χωρίς Μουργκ στο πρώτο ματς των «8» του Europa Conference League

Μπριζ - ΠΑΟΚ Europa Conference League
Intime News

Μπριζ – ΠΑΟΚ: Ο Τόμας Μουργκ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ενισχύσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του κι αναχώρησε για το Μπριζ, όπου το βράδυ της Πέμπτης (22:00) θα αντιμετωπίσει τη βελγική ομάδα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μουργκ, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση κι έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση του τον τραυματία Τροστ Εκόνγκ, αλλά και τους Σάστρε, Σοάρες και Νάσμπεργκ, οι οποίοι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Το Μπριζ – ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης (11/4). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport2HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του και τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις