ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκος Αλέφαντος: Έτσι τον αποχαιρέτησαν Ραπτόπουλος και Καρατζαφέρης (vid+pic)

Νίκος Αλέφαντος: Έτσι τον αποχαιρέτησαν Ραπτόπουλος και Καρατζαφέρης (vid+pic)

Νίκος Αλέφαντος: Επί μια δεκαετία είχε μόνιμη θέση στην αθλητική εκπομπή του ART και οι άμεσοι συνεργάτες του τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα.

Από την Τρίτη (23/06), όταν και έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Νίκου Αλέφαντου, υπήρξε βαθιά συγκίνηση και πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Περισσότερο, βέβαια, βυθίστηκε στη θλίψη η οικογένεια του 81χρονου τεχνικού που έφυγε από τη ζωή και άνθρωποι που ήταν κοντά του εδώ και αρκετά χρόνια και έζησαν τις τελευταίες στιγμές του.

Ο Νίκος Αλέφαντος εδώ και μια δεκαετία ήταν μόνιμος καλεσμένος της αθλητικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ART, με παρουσιαστή τον Γιάννη Καρατζαφέρη. Μαζί με τον Κωστή Ραπτόπουλο από τη Θεσσαλονίκη, οι τρεις τους σχολίαζαν με ξεχωριστό τρόπο τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Ειδικότερα οι αναλύσεις του παλαίμαχου προπονητή, πολλές φορές είχαν γίνει… viral για τον ιδιαίτερο τρόπο που επέλεγε να λέει τα πράγματα και για το πως… άλλαζε τα ονόματα των ξένων ποδοσφαιριστών και τεχνικών.

Όπως ήταν φυσικό, τόσο ο Γιάννης Καρατζαφέρης όσο και ο Κωστής Ραπτόπουλος, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι μετά τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου. Οι δυο τους έστειλαν τα δικά τους μηνύματα και ήταν ιδιαίτερα φορτισμένα, αφού την τελευταία δεκαετία έζησαν πάρα πολλά μαζί με τον παλαίμαχο προπονητή. Ο Γιάννης Καρατζαφέρης λίγη ώρα μετά την είδηση της απώλειας του Νίκου Αλέφαντου, ανάρτησε στα social media το παρακάτω μήνυμα…

Με τη σειρά του, ο Κωστής Ραπτόπουλος στην εκπομπή που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, αφιέρωσε αρκετή ώρα στο να πει το «αντίο» που ήθελε εκείνος στον Νίκο Αλέφαντο. «Στον δικό μου Αλέφαντο, όπως τον γνώριζα εγώ κι όχι όπως τον γνωρίζατε εσείς», όπως είπε χαρακτηριστικά…