ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ Αλέξη Κούγια και Πανουργιά Παπαϊωάννου!

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ Αλέξη Κούγια και Πανουργιά Παπαϊωάννου!

Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ να απαντά σε αυτόν της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία με νέα «επιθετική» ανακοίνωση…

Ένας απίθανος… πόλεμος προσωπικών δηλώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Το τελευταίο τριήμερο δεν περνάει ημέρα που να μην υπάρξει δήλωση του ενός ή του άλλου μεγαλομετόχου, με τον ιδιοκτήτη της Λαμίας την Κυριακή να απαντά στην τελευταία προσωπική επίθεση που του έκανε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ.

Όπως ήταν φυσικό, ο Αλέξης Κούγιας δεν θα άφηνε να… πέσει κάτω η τελευταία δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου. Έτσι, ο ιδιοκτήτης της «βυσσινί» ΠΑΕ, με νέα προσωπική του δήλωση σχολίασε πως τις ανακοινώσεις του ιδιοκτήτη της Λαμίας τις γράφει ο Γιάννης Παπαδόπουλος ενώ τον προκάλεσε να τα πουν πρόσωπο με πρόσωπο για να λύσουν τις διαφορές τους…

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

«Ρε υποκείμενο κωλόβλαχε, οι ανακοινώσεις που σου γράφει το αφεντικό σου το παχύδερμο ο Γιαννάκης θα σε καταντήσουν όπως τον Πιαλόγλου.

Αυτά που γράφεις να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο όταν θα συναντηθούμε το άλλο Σάββατο στην Λαμία ή όποτε συναντηθούμε.

Το βέβαιο είναι ότι κάποια στιγμή θα συναντηθούμε είτε στο χωριό σου είτε στην Λαμία.

Θα καταντήσεις σαν τον Πιαλόγλου να μην πατάς στην Super League για να μην συναντηθούμε.

Εάν κοιτάξεις προς τα πίσω όποιος με πείραξε στο ποδόσφαιρο, γιατί στην άλλη μου ζωή την προσωπική κανένας από εσάς σκουπίδια δεν έχει σχέση, εξαφανίστηκε.

Ψάξε να βρεις που βρίσκονται οι ομάδες που ήταν αντίπαλες με τις ομάδες μου.

Κάτι τέτοιες χυδαίες ανακοινώσεις έγραφαν ο Τσακογιάννης με τον Παπαδόπουλο όταν είχα την Παναχαϊκή και στο τέλος βρέθηκαν στην φυλακή.

Και καλά ο Τσακογιάννης κάτι αναγνώρισε, το άλλο το παχύδερμο που παρακάλαγε με την γυναίκα του και τα κοριτσάκια του στο Πόρτο Χέλι, να τον λυπηθώ και τον λυπήθηκα με την διαμεσολάβηση του σαγόνια, συνεχίζει τα ίδια και βρίσκει κάποιους σαν και σένα, να τους βάζει να βάζουν υπογραφή από κάτω από αυτά που γράφει.

Τα υπόλοιπα από κοντά.

Εγώ δεν ανακάτεψα ούτε τον Πλιάτσικα, ούτε τον Βελλίδη, ούτε τον Μάντζιο, ούτε τον Δημούτσο γιατί δεν με ενδιαφέρει.

Μία μέρα από την ζωή μου είναι η ζωή όλων σας και είσαστε και τυχεροί που με γνωρίσατε».