ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στη δράση με μεγάλα ντέρμπι και Ολυμπιακό – Που θα τα δείτε όλα!

Επιστροφή στη δράση με μεγάλα ντέρμπι και Ολυμπιακό – Που θα τα δείτε όλα!

Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλα ντέρμπι – Στην Ελλάδα πρώτος στη μάχη ρίχνεται ο Ολυμπιακός

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και τα πρωταθλήματα επιστρέφουν! Το Σάββατο (17/10) είναι ιδιαίτερα «πλούσιο» και περιλαμβάνει μεγάλα ντέρμπι από τις σημαντικότερες λίγκες.

Premier League με δύο δυνατά ματς!

Στην Αγγλία, η εκπληκτική Έβερτον υποδέχεται την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μέρσισαϊντ. Οι γηπεδούχοι είναι έχουν ξεκινήσει με «4 στα 4» και βρίσκονται στην κορυφή, με τους «κόκκινους» να προέρχονται από τη ντροπιαστική ήττα με 7-2 από την Άστον Βίλα.

Επίσης, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άρσεναλ! Η ομάδα του Πεπ Γκουρντιόλα μετράει μόλις 4 βαθμούς σε 3 αγώνες και δεν έχει άλλα περιθώρια να χάσει κι άλλο έδαφος από τόσο νωρίς. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που άρχισαν να «χτίζουν» πριν τη διακοπή.

Αμφότερα τα ματς της Premier League θα μεταδοθούν από το CosmoteSport1HD. Το ντέρμπι του Μέρσισαϊντ θα ξεκινήσει στις 14:30, ενώ η αναμέτρηση του Μάντσεστερ στις 19:30.

Ντέρμπι ντε λα Μαντονίνα στην Ιταλία!

Στην Ιταλία διεξάγεται ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι σε όλο τον πλανήτη, εκείνο του Μιλάνου. Ή όπως είναι πιο γνωστό «Ντέρμπι ντε λα Μαντονίνα». Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Μίλαν, με την πρώτη να είναι τυπικά γηπεδούχος στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Οι «ροσονέρι» έχουν ιδανικό ξεκίνημα, καθώς μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ αήττητη είναι κι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports3HD.

Ντέρμπι και στην Πορτογαλία, όπου η Σπόρτινγκ υποδέχεται στη Λισαβόνα την Πόρτα. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ οι «δράκοι» που έχουν ένα ματς παραπάνω προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τη Μαρίτιμο. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 22:30 και θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport9HD.

Επιστροφή Super League με Ολυμπιακό

Όσον αφορά στη Super League, αυτός που ρίχνεται πρώτος στη μάχη από τους «μεγάλους» είναι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το «στραβοπάτημα» στα Γιάννινα (1-1 με τον ΠΑΣ) θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Περιστερίου, πριν από τη διακοπή, είχε νικήσει την ΑΕΚ με 1-0. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports2HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr