ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Τεσσάρα» με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός, πρωτοπόρος ο Άρης

Super League: «Τεσσάρα» με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός, πρωτοπόρος ο Άρης

Super League: Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Ατρόμητου – Νίκη 1-0 του Άρη επί του Απόλλωνα Σμύρνης που τον διατηρεί στην κορυφή – Ο Βόλος 2-1 με ανατροπή τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιστροφή στη δράση για τη Super League το Σάββατο (17/10), μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας στο Nations League. Η 5η αγωνιστική άρχισε με νίκες των γηπεδούχων, αφού κανένας από τους φιλοξενούμενους δεν κατάφερε να «κλέψει» ούτε βαθμό.

Η αρχή έγινε στον Βόλο νωρίς το απόγευμα σε ένα εντυπωσιακό, από άποψη διακύμανσης, παιχνίδι. Ο γηπεδούχος ΝΠΣ Βόλος επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με ανατροπή στο σκορ και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα.

Το επόμενο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας ήταν αυτό του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 1-0 χάρη σε γκολ του ηγέτη τους, Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 35’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης που θα τους έδινε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στη Super League, όμως, δεν τα κατάφεραν. Ακόμα κι όταν έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα, το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR.

Στον αγώνα που έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός «καθάρισε» 4-0 στο δεύτερο ημίχρονο τον Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι από το 30’ έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπόγιαν Μάτιτς, με τους «ερυθρόλευκους» να χρειάζονται την είσοδο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο γήπεδο για να πάρουν… μπρος επιθετικά.

Ο Μαροκινός μετέτρεψε τον αγώνα σε προσωπικό… σόου, κάνοντας χατ-τρικ με γκολ στο 52’, το 82’ και το 87’ του αγώνα ενώ ενδιάμεσα στο 65’ είχε βρει δίχτυα και ο Αχμέντ Χασάν.

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του έφτασε στους 10 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Βόλο στη δεύτερη θέση, έχοντας όμως και δυο παιχνίδια λιγότερα. Στην κορυφή παραμένει ο Άρης που έχει 13 βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια στη Super League.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρένα Κουβελιώτη: Η δημοσιογράφος σπάει τη σιωπή της - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας