ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-Ομόνοια: Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας στο Europa League

ΠΑΟΚ-Ομόνοια: Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας στο Europa League
Ο ΠΑΟΚ αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο Europa League από την Τούμπα
InTime

ΠΑΟΚ-Ομόνοια: Ξεκίνημα στη φάση των ομίλων του Europa League για τον «δικέφαλο του Βορρά» απέναντι στην ομάδα από την Κύπρο, στην άδεια Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που είχε καταφέρει να αφήσει εκτός Champions League τη Μπεσίκτας και τη Μπενφίκα, είχε εξασφαλίσει την παρουσία του στη φάση των ομίλων του Europa League.

Η υπέρβαση κόντρα στην Κράσνονταρ για να καταφέρουν οι Θεσσαλονικείς να μπουν στους ομίλους του Champions League δεν ήρθε, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να διαγράψει μια θετική πορεία στην Ευρώπη, παίζοντας στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η «περιπέτεια» στη φάση των ομίλων του Europa League, λοιπόν, ξεκινάει από την Τούμπα με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να αντιμετωπίζει την Ομόνοια. Την κυπριακή ομάδα που απέκλεισε ο Ολυμπιακός για να μπει στους ομίλους του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς ένα 24ωρο πριν από τον αγώνα πληροφορήθηκαν πως στην ομάδα υπάρχει κρούσμα κορονοϊού. Από τη στιγμή που αυτό έγινε γνωστό τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ο παίκτης έχει μπει σε καραντίνα, ενώ δεν τέθηκε θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα. Παράλληλα, το βράδυ της Τετάρτης (21/10) ήρθαν και τα… ευχάριστα με την ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια καθώς ο εμβληματικός αρχηγός συμφώνησε και παραμένει στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, συγκεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Ομόνοια η οποία θα αρχίσει στις 19:55 στην άδεια, λόγω κορονοϊού, Τούμπα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 3 HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ενισχύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις: Πρόσληψη 1.600 Επαγγελματιών Οπλιτών το 2021