ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορυφαίος προπονητής δίνει οδηγίες ακόμα και για το σεξ στους παίκτες του!

Κορυφαίος προπονητής δίνει οδηγίες ακόμα και για το σεξ στους παίκτες του!

Ο Αντόνιο Κόντε της Ίντερ αποκάλυψε ότι δίνει οδηγίες στους παίκτες του ακόμα και για το πως πρέπει να κάνουν σεξ για να μην κουράζονται!

Είναι ο κορυφαίος Ιταλός τεχνικός κι ένας εκ των καλύτερων σε όλο τον κόσμο! Ο Αντόνιο Κόντε, όμως, είναι και μια σπουδαία προσωπικότητα.

Ο άλλοτε προπονητής της Γιουβέντους και νυν της Ίντερ παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη γαλλική L' Equipe, όπου είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Άλλωστε ο τίτλος της συνέντευξης και μόνο αρκεί για να καταλάβει κάποιος: «Είμαι ελεύθερο πνεύμα, δεν γλύφω κ... λους»

Μεταξύ άλλων ο 50χρονος τεχνικός εξήγησε ότι προσπαθεί να κρατήσει σε ετοιμότητα τους παίκτες, στους οποίους δίνει οδηγίες ακόμα και για το σεξ. Συγκεκριμένα, ανέφερε...

«Εξηγώ στους ποδοσφαιριστές μου ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κάνουν σεξ όταν έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα με δύσκολα παιχνίδια! Οι σεξουαλικές επαφές δεν πρέπει να είναι μεγάλης διάρκειας, θα πρέπει να καταβάλλει ο καθένας τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια. Για αυτό είναι καλύτερα όταν κάνουν σεξ οι παίκτες, να βρίσκονται από κάτω και η σύντροφός τους από πάνω! Το ιδανικό θα είναι να κάνουν έρωτα με τις συζύγους τους καθώς έτσι δεν είναι αναγκασμένοι να προσπαθούν περισσότερο για να έχουν εξαιρετική απόδοση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Θετικός ο θρυλικός capitano της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι!