ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: Βαριά τιμωρία σε Αζέρο παράγοντα που ζήτησε «θάνατο στους Αρμένιους»

Europa League: Βαριά τιμωρία σε Αζέρο παράγοντα που ζήτησε «θάνατο στους Αρμένιους»
Σκληρή τιμωρία για μέλος της Καραμπάκ που ευχήθηκε θάνατο στους Αρμένιους.
AP Images

Σκληρή τιμωρία επέβαλλε η UEFA στον εκπρόσωπο Τύπου της Καραμπάκ που έκανε χυδαίες δηλώσεις σε βάρος των Αρμένιων και ευχήθηκε… θάνατο σε όλους!

Τον γύρο του κόσμου έκανε ένα μήνυμα του εκπροσώπου Τύπου της Καραμπάκ, Νουρλάν Ιμπραχίμοφ, ο οποίος ευχήθηκε θάνατο σε όλους τους Αρμένιους.

«Θάνατος σε όλους τους Αρμένιους, γυναίκες, παιδιά και γέρους, χωρίς διακρίσεις. Αν δεν τους σκοτώσουμε, κρατήστε εμάς και τα παιδιά μας ασφαλή» έγραψε σε ανάρτηση του στα social media, την οποία έσβησε λίγη ώρα αργότερα.

Η UEFA δεν άργησε να επιβάλλει κυρώσεις και τιμώρησε αυστηρά τον Αζέρο εκπρόσωπο Τύπου, ο οποίος πιθανότατα θα πρέπει να αναζητήσει και... νέα εργασιακή στέγη. Θυμίζουμε πως η ομοσπονδία της Αρμενίας είχε κάνει άμεσα καταγγελία και ζητούσε την αποβολή της Καραμπάχ από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο αυτό δεν έγινε.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA, έκανε γνωστό πως αποβάλλει τον Νουρλάν Ιμπραχίμοφ. Μάλιστα η ποινή του μπορεί να γίνει και ισόβια καθώς σε αυτά τα ζητήματα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ, η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποιεί πλέον σαν έδρα την Κωνσταντινούπολη. Θυμίζουμε πως η Καραμπάκ είναι στον 9ο όμιλο του Europa League όπου έχει αντιπάλους τη Βιγιαρεάλ, τη Σίβασπορ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Κόλαση» σε όλη την Ελλάδα - Στην... Εντατική Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα