ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Ιστορική νίκη η Μπασακσεχίρ του Ερντογάν! (videos)

Champions League: Ιστορική νίκη η Μπασακσεχίρ του Ερντογάν! (videos)

Η Μπασασεχίρ πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο Champions League και μάλιστα το έπραξε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ομάδα του Ταγίπ Ερντογάν νίκησε με 2-1 τους «κόκκινους διαβόλους» σε μια από τις σπουδαιότερες βραδιές της σύντομης ιστορίας της. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Μπα (13') και Βίστσα (41'), για να μειώσει ο Μαρσιάλ στο 43'.

Η αγγλική ομάδα άσκησε πολύ μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει την ήττα, η οποία είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην έξοδο τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Για όσους ενδεχομένως να μην γνωρίζουν η Μπασακσεχίρ διευθύνεται από μια ομάδα επιχειρηματιών με ιδιαίτερα στενούς δεσμούς με το κυβερνών κόμμα. Έχει φυσικά τη στήριξη του Ερντογάν γι' αυτό και μέσα σε λίγα χρόνια έφτασε να γίνει από ένας μικρός σύλλογος, πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Στο άλλο ματς που διεξήχθη νωρίς η Λάτσιο κατάφερε να φύγει με βαθμό από την Αγία Πετρόπουλη. Η Ζενίτ προηγήθηκε με τον Ερόκιν, αλλά ο Καϊσέδο σκόραρε στο 82' για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Κικίλιας: Τόσο θα διαρκέσει το καθολικό lockdown – Τι εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι