ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σφαλιάρα» στη Ρεάλ Μαδρίτης, νίκη 4-1 για τη Βαλένθια

«Σφαλιάρα» στη Ρεάλ Μαδρίτης, νίκη 4-1 για τη Βαλένθια
Εντυπωσιακή νίκη της Βαλένθια σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης
AP Images

Εντυπωσιακή η Βαλένθια, σκόρπισε 4-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μεστάγια» για την 9η αγωνιστική της Primera Division.

Όχι απλά έχασε την ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά… διαλύθηκε από τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» το βράδυ της Κυριακής (8.11).

Η έδρα των «νυχτερίδων» ποτέ δεν ήταν φιλόξενη για τη «Βασίλισσα», ωστόσο το βαρύ 4-1 αναμένεται να φέρει «τριγμούς» στο οικοδόμημα της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν!

Παρότι η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που προηγήθηκε στο 23’ με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά, η Βαλένθια ήταν σε τρομερή κατάσταση και το απέδειξε στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Ο Σολέρ στο 30’ έχασε πέναλτι, ωστόσο στο 35’ ο ίδιος παίκτης δεν αστόχησε από τη βούλα για το 1-1. Στο 43’ το αυτογκόλ του Βαράν έδωσε προβάδισμα στις «νυχτερίδες» σε μια φάση όπου εκτέθηκε απίστευτα όλη η αμυντική γραμμή των Μαδριλένων.

Ακολούθησαν δυο ακόμα πέναλτι για τη Βαλένθια, στο 54’ και το 63’, με τον Κάρλος Σολέρ να ευστοχεί και στις δυο εκτελέσεις και να «υπογράφει» τον θρίαμβο με τρία προσωπικά τέρματα που διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 στο «Μεστάγια».

Στα άλλα ματς της ημέρας στη La Liga, η Βιγιαρεάλ νίκησε 3-1 στην έδρα της Χετάφε, ενώ η Σοσιεδάδ επικράτησε εύκολα 2-0 εντός έδρας της Γρανάδα. Λεβάντε και Αλαβές έμειναν στο 1-1 ενώ η Βαγιαδολίδ νίκησε δύσκολα 2-1 την Μπιλμπάο.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας είναι η Σοσιεδάδ με 20 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Βιγιαρεάλ με 18, η Ατλέτικο Μαδρίτης με 17, η Ρεάλ Μαδρίτης με 16 και η Γρανάδα με 14 βαθμούς. Η Μπαρτσελόνα με επτά αγώνες έχει 11 βαθμούς και είναι ακόμα μακριά από την κορυφή...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.914 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Νέο ρεκόρ με 35 νεκρούς και 228 διασωληνωμένους