ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική: Οι διεθνείς στο πλευρό των συναδέλφων τους σε Super League 2 και Football League

Εθνική: Οι διεθνείς στο πλευρό των συναδέλφων τους σε Super League 2 και Football League

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας με γραπτή τους δήλωση στέκονται στο πλευρών των συναδέλφων τους στις δύο «μικρότερες» κατηγορίες.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Super League 2 και της Football League βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς λόγω του κορονοϊού τα πρωταθλήματα τους δεν έχουν ξεκινήσει και κανείς δεν γνωρίζει το αν και το πότε.

Οι διεθνείς μετά τη φιλική νίκη επί της Κύπρου εξέδωσαν μέσω του ΠΣΑΠ ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούν την επανεξέταση του αιτήματος για έναρξη των δυο κατηγοριών.

Αναλυτικά...

«Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας της Super League 2 και της Football League. Κατανοούμε απόλυτα την κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας λόγω της έξαρσης της πανδημίας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιδιαιτερότητα του κάθε επαγγέλματος.

Η μη έναρξη των δύο κατηγοριών θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή για εκατοντάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών. Ζητάμε να επανεξεταστεί το αίτημα για την έναρξη του πρωταθλήματος, πάντα με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δερμιτζάκης στο Newsbomb.gr: Περισσότερα από 100.000 ενεργά κρούσματα αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα