ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο… παγκόσμιος χάρτης των «ερυθρόλευκων» διεθνών (pics)

Ολυμπιακός: Ο… παγκόσμιος χάρτης των «ερυθρόλευκων» διεθνών (pics)

Ολυμπιακός: Σε δύο ηπείρους και εννέα χώρες ταξίδεψαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Αναγκασμένος να κάνει τις προπονήσεις του Ολυμπιακού με την… μισή ομάδα είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει όχι σε έναν, ούτε σε δύο, αλλά σε 13 παίκτες που έλαβαν το κάλεσμα για να μπορέσουν να αντιπροσωπεύσουν τα εθνικά συγκροτήματα των χωρών τους. Μάλιστα, αυτός ο αριθμός θα είχε φτάσει στο 15, αν ο Ουσεϊνού Μπα δεν περνούσε την περιπέτεια με τον κορονοϊό και λόγω της… διακοπής της παρουσίας του Βασίλη Σουρλή από την Εθνική Ελπίδων, μια και την Τετάρτη (11/11) διαγνώστηκε με το νέο ιό.

Αναμφίβολα για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό αποτελεί παράσημο το γεγονός πως έχει στις τάξεις της τόσους πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, ωστόσο, δεν επιτρέπει στο τεχνικό τιμ να πραγματοποιήσει τις προπονήσεις με τον τρόπο που θα ήθελε, ενώ είναι μεγάλη και η αγωνία για ενδεχόμενο τραυματισμό. Ωστόσο, άπαντες στον Πειραιά και την ΠΑΕ αισθάνονται περήφανα για τα μέλη της ομάδας που λαμβάνουν μία ανάλογη κλήση.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ολυμπιακός έσπευσε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Βέβαια, αν κάποιος κοιτάξει την εικόνα των «ερυθρόλευκων» θα διαπιστώσει πως υπάρχουν 14 φιγούρες, ωστόσο, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο Βασίλης Σουρλής δεν μετέχει πλέον στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, ελέω κορονοϊού.

Αντίθετα, διεθνείς χρίστηκαν οι: Φορτούνης, Μπουχαλάκης και Μασούρας με την Εθνική Ελλάδας, οι Βρουσάι και Τζολάκης με την Εθνική Ελπίδων, ο Σεμέδο με την Πορτογαλία, ο Ραντζέλοβιτς με την Σερβία, ο Κρίστινσον με την Ισλανδία, ο Σισέ με την Σενεγάλη, ο Ελ Αραμπί με το Μαρόκο, ο Καμαρά με την Γουινέα, ο Ντρέγκερ με την Τυνησία και ο Χασάν με την Αίγυπτο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι τρεις λόγοι μετακίνησης μετά τις 9 το βράδυ – Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα