ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Κι άλλο κρούσμα στον ΠΑΟΚ!

Κορονοϊός: Κι άλλο κρούσμα στον ΠΑΟΚ!
Συναγερμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ
InTime

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ένα ακόμα θετικό κρούσμα στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία τεστ που έγιναν στον «δικέφαλο του Βορρά».

Με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθούν όλες οι ομάδες της Super League, διεξάγονται διαρκώς τεστ Covid-19 σε παίκτες, προπονητές και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τη διαδικασία ακολούθησε για ακόμα μια ημέρα ο ΠΑΟΚ και τα αποτελέσματα έφεραν εκ νέου αναστάτωση στους «ασπρόμαυρους».

Ένα ακόμα μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, μετά τα τεστ της Παρασκευής (13.11) πριν από την προπόνηση της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, και άμεσα ενεργοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που ακολουθούνται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το πρόσωπο που βρέθηκε θετικό έχει απομονωθεί, μπαίνει σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες και θα γίνουν άμεσα νέα τεστ για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εξάλλου στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν παρά να είναι θορυβημένοι με την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη με την έξαρση του κορονοϊού κι έτσι έχουν αποφασίσει να αυξήσουν τους ελέγχους στις τάξεις της ομάδας για να διασφαλίσουν πως δεν θα έχουν περαιτέρω προβλήματα…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Δείτε ΕΔΩ πώς θα τα εκτυπώσετε - Οι προθεσμίες, τα ποσά και τα πρόστιμα