ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στις 19:30 το ντέρμπι αιωνίων της Super League

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στις 19:30 το ντέρμπι αιωνίων της Super League
InTime

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν διεξάγεται απόψε (21.11) στις 19:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική της Super League.

Όλα τα… φώτα στρέφονται απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς στις 19:30 θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική της Super League. Θα είναι το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της φετινής σεζόν κι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον παρά το γεγονός ότι θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την πανδημία του κορονοϊού

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 HD, με τις δυο ομάδες να έχουν φτάσει ήδη στο γήπεδο και τους δυο προπονητές να έχουν κάνει γνωστά τα πλάνα τους και τις ενδεκάδες που θα χρησιμοποιήσουν στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, όπως ονομάζονται οι αγώνες Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός διαχρονικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλές απουσίες με το έργο του Πέδρο Μαρτίνς για τον καταρτισμό της ενδεκάδας να είναι αρκετά δύσκολο. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν υπολογίζει στους Χασάν, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Χολέμπας, Βινάγκρε και Μπρούμα ενώ ο Ραντζέλοβιτς θα παίξει παρότι χτύπησε στο κεφάλι στην τελευταία προπόνηση.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 4-3-3 και τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Οι Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ και Ραφίνια θα είναι από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή θα πάρει θέση η τριάδα Καμαρά, Μπουχαλάκη και Εμβιλά. Στο ένα άκρο θα είναι ο Ραντζέλοβιτς, στο άλλο ο Μασούρας και στην κορυφή ο Κώστας Φορτούνης.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσο σοβαρά ζητήματα να λύσει με τον Λάζλο Μπόλονι να μην υπολογίζει στον Φραν Βέλεθ και να αφήνει εκτός αποστολής και τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα ήθελε να έχει σε 100% ετοιμότητα και τον Λούκας Βιγιαφάνιες, με τον Αργεντινό όμως να μην είναι στην κατάσταση που πρέπει και να μένει στον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα πάει με ένα 4-4-2 στο ντέρμπι και θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Διούδη. Στην άμυνα οι Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Ζαγαρίτης θα είναι από δεξιά προς τα αριστερά με τους Κουρμπέλη και Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή. Στο δεξί άκρο θα πάρει θέση ο Χατζηγιοβάνης, στο αριστερό ο Χουάνκαρ σαν εξτρέμ και στην επίθεση θα συνδυαστούν Μακέντα και Καρλίτος.

Δείτε την άφιξη του Ολυμπιακού στο γήπεδο

Δείτε την άφιξη του Παναθηναϊκού στο γήπεδο

Τι ποντάρουμε στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Κλείδωσε» η παράταση του lockdown - Τρόμος για νέα αρνητικά ρεκόρ