ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ερυθρόλευκο» προβάδισμα με Φορτούνη στο ημίχρονο (vid)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ερυθρόλευκο» προβάδισμα με Φορτούνη στο ημίχρονο (vid)
InTime

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 1-0 στο ημίχρονο του «αιώνιου» ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League χάρη σε ένα γκολ του Κώστα Φορτούνη.

Χωρίς να διεκδικεί δάφνες ποιότητας ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική της Super League. Τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες κάνει το γκολ του Κώστα Φορτούνη.

Παρά τις απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός, ήταν ανώτερος από τον Παναθηναϊκό που παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο στο πρώτο μισό του ματς στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν απειλήθηκαν κι αναζήτησαν τρόπους να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, παρά το γεγονός ότι τους έλειπαν οι δυο βασικοί επιθετικοί τους αλλά και ο Βαλμπουενά που είναι εκ των κορυφαίων «δημιουργών» τους.

Το γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 22’ της αναμέτρησης, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε σε θέση βολής και κατάφερε να νικήσει τον Σωκράτη Διούδη.

Μετά το προβάδισμα του Ολυμπιακού θα περίμενε κανείς να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός, όμως, πέρα από μια καλή κεφαλιά του Κουρμπέλη σε εκτέλεση κόρνερ, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι δεν έφτιαξε καμία σοβαρή φάση.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός πήγε στο ημίχρονο ενός αγώνα με προβάδισμα στο φετινό πρωτάθλημα, με το πρώτο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» σε πρώτο 45λεπτο τη φετινή σεζόν στη Super League.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σε συναγερμό κυβέρνηση και επιστήμονες - Γιατί δεν πέφτουν τα κρούσματα παρά το lockdown