ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: O Aϊτόρ κινδυνεύει…

Παναθηναϊκός: O Aϊτόρ κινδυνεύει…

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ έχει απογοητεύσει και κινδυνεύει ενόψει Γενάρη.

Το καλοκαίρι ήρθε και δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες. Ο Αϊτόρ ήταν επιλογή του πρώην τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα και μάλιστα του έδωσε και ένα συμβόλαιο που φθάνει τις 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα και με αυτά που έλεγε ο Ρόκα ο Αϊτόρ θα ερχόταν για να κάνει την διαφορά. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έχουμε δει, αλλά μέχρι τώρα ο Αϊτόρ δεν κάνει τίποτα, όχι μόνο στα επίσημα παιχνίδια, αλλά και στα φιλικά και στα… οικογενειακά διπλά. Η απόδοσή του είναι κακή και δείχνει, ότι σε κακή κατάσταση κάθε μέρα στο Κορωπί.

Το μόνο, που έχουμε δει από τον Αϊτόρ φέτος είναι μία ασίστ στον Μακέντα στο γκολ, που έβαλε στην Λάρισα. Το κακό για τον Ισπανό ακραίο είναι, ότι ο Μπόλονι δεν έχει δει τίποτα από την ημέρα που έχει έρθει στην ομάδα, για αυτό και δεν τον χρησιμοποιεί.

Αν δεν αλλάξει αυτό και συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, τότε είναι πιθανό ο Αϊτόρ να παραχωρηθεί τον Γενάρη είτε με πώληση, είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Όλα εξαρτώνται από την τελική εισήγηση του Μπόλονι στον Ντρεοσί τον ερχόμενο μήνα. Αν ο Ρουμάνος προπονητής δεν τον υπολογίζει, για τη συνέχεια δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.

Δεν έχει τα στοιχεία, που θέλει ο Μπόλονι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει από τους ακραίους να είναι γρήγοροι και να πατάνε περιοχή και να έχουν το γκολ. Κανένα από αυτά τα στοιχεία δεν έχει ο Αϊτόρ και αν δεν αλλάξει κάτι είναι δύσκολη η παραμονή του…