ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (vids)

Champions League: Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (vids)
InTime

Champions League: Δεύτερο μέρος για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τον αγώνα Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Εντυπωσιακά παιχνίδια και προκρίσεις περιλάμβανε το πρώτο σκέλος της 4ης αγωνιστικής του Champions League, που διεξήχθη την Τρίτη (24.11). Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (25.11), με το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων να στρέφεται στο Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 19:55 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν, με απουσίες λόγω κορονοϊού και τραυματισμών, θέλουν να δείξουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πλανήτη.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα θα αναζητήσει τη νίκη για να «καθαρίσει» και την πρωτιά στον όμιλο. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα αναζητήσει βαθμούς με το μυαλό στο Μαρσέιγ-Πόρτο όπου θέλει απώλειες των «δράκων» για να ελπίζει ακόμα για τη δεύτερη θέση.

Εκτός για τον Ολυμπιακό είναι οι Ελ Αραμπί, Χασάν και Ραντζέλοβιτς λόγω κορονοϊού, όπως και οι Βαλμπουενά και Μπρούμα που είναι τραυματίες. Αμφίβολοι ως την τελευταία στιγμή είναι οι Χολέμπας, Βινάγκρε και Ραφίνια αν κι οι δυο τελευταίοι λογικά θα αγωνιστούν από την αρχή. Από πλευράς Σίτι, είναι εκτός ο Ακέ με τραυματισμό κι έμειναν στην Αγγλία να πάρουν «ανάσες» οι Ουόκερ και Ντε Μπρόινε.

Τα highlights από το παιχνίδι των δυο ομάδων στην Αγγλία

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Champions League

19:55

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι

Γκλάντμπαχ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

22:00

Άγιαξ- Μίντιλαντ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας

Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ

Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης

Λίβερπουλ – Αταλάντα

Μαρσέιγ – Πόρτο

Τα 5 καλύτερα γκολ της Τρίτης (24.11) στο Champions League

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με ελληνικό τάνκερ: Χτυπήθηκε από θαλάσσια νάρκη στη Σαουδική Αραβία