ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Περίμεναν κόσμο στα γήπεδα και προέκυψε αναβολή λόγω κορονοϊού

Premier League: Περίμεναν κόσμο στα γήπεδα και προέκυψε αναβολή λόγω κορονοϊού
AP Images

Premier League: Στις 2 Δεκεμβρίου η Αγγλία περνάει σε νέα φάση μέτρων για τον κορονοϊό επιτρέποντας κόσμο στα γήπεδα, αλλά την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε αναβολή αγώνα λόγω αρκετών κρουσμάτων σε μια ομάδα.

Στο πρώτο «κύμα» της πανδημίας, η Premier League ήταν ένα από τα λίγα πρωταθλήματα που κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν, επιστρέφοντας στα γήπεδα όταν μειώθηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα. Η νέα σεζόν, άρχισε χωρίς προβλήματα αλλά και χωρίς κόσμο στα γήπεδα.

Πριν από μερικές ημέρες είχε ανακοινωθεί πως από τις 2 Δεκεμβρίου η Αγγλία μπαίνει σε μια νέα φάση μέτρων για τον κορονοϊό, επιτρέποντας έναν συγκεκριμένο αριθμό θεατών να βρίσκεται στα γήπεδα. Τη στιγμή, λοιπόν, που στην Premier League περίμεναν για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020 να δουν κόσμο στις κερκίδες, ήρθε μια ακόμα αναβολή λόγω πολλών κρουσμάτων σε μια από τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στο προπονητικό κέντρο της Νιούκαστλ προέκυψαν πολλά θετικά τεστ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας που είχαν να δώσουν οι «καρακάξες» με την Άστον Βίλα για την 11η αγωνιστική. Η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και όπως ανακοίνωσε η Premier League, δεν θα διεξαχθεί και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση lockdown: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις Μητσοτάκη - Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις