ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Συγκλονίζει ο Ντρογκμπά - «Ένιωσα σαν μικρό παιδί μπροστά στον Θεό μου»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Συγκλονίζει ο Ντρογκμπά -  «Ένιωσα σαν μικρό παιδί μπροστά στον Θεό μου»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποχαιρέτησε τον «Θεό» του ποδοσφαίρου με ένα πολύ συγκινητικό γράμμα.

Ο σπουδαίος παλαίμαχος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού βρήκε έναν πολύ όμορφο τρόπο να πει το δικό του «αντίο» στον Μαραντόνα.

Συγκεκριμένα, το έπραξε με ένα συγκλονιστικό γράμμα, στο οποίο θυμάται την πρώτη τους συνάντηση, ενώ καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι: «Πλέον θα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε το ποδόσφαιρο χωρίς εσένα».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά...

«Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής σε είδα από μακριά, αλλά δεν είχα το θάρρος να σε πλησιάσω. Είμαι ντροπαλός, ακόμη κι αν δεν φαίνεται πάντα. Ξαφνικά εγώ, ο αρχηγός της Ακτής Ελεφαντοστού και παίκτης της Τσέλσι ένιωσα σαν μικρό παιδί μπροστά στον Θεό μου. Το περίεργο είναι πως το πρώτο μου ματς σε Μουντιάλ, το 2006, ήταν απέναντι στην Αργεντινή.

Όταν επιτέλους σε γνώρισα το 2018, ήταν η πιο όμορφη μέρα της καριέρας μου. Θυμάμαι που με αγκάλιασες και με φίλησες. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά δεν πατούσα στη γη πια και χρειάστηκε ώρα για να προσγειωθώ. Ήταν σαν να πήρα την Χρυσή Μπάλα. Μίλησα μαζί σου μόνο για δέκα δευτερόλεπτα, αλλά ήταν σα να σε γνώριζα από πάντα.

Υπήρξες σύμβολο, πρότυπο και η γλώσσα του ποδοσφαίρου, γεμάτος ζωή, τόλμη και ελευθερία. Πλέον θα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε το ποδόσφαιρο χωρίς εσένα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο Ερντογάν: Πόλεμοι, γενοκτονίες και οι Τούρκοι στην ανέχεια - Ήρθε η ώρα να το πληρώσει