ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το μυστικό είναι η συσπείρωση στα αποδυτήρια!

Παναθηναϊκός: Το μυστικό είναι η συσπείρωση στα αποδυτήρια!
InTime

Παναθηναϊκός: Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε ότι ο Παναθηναϊκός με τον Μπόλονι έχει αρχίσει να κερδίζει. Το μυστικό είναι στα αποδυτήρια.

Η νίκη 2-1 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έβαλε… φωτιά στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την λήξη του αγώνα και οι παίκτες το χάρηκαν με την ψυχή τους. Οι παίκτες δεν άλλαξαν. Είναι οι ίδιοι που πριν μερικές εβδομάδες έχαναν από τον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης.

Το μυστικό και η διαφορά είναι στα αποδυτήρια. Και αυτό φαίνεται από κάποιες λεπτομέρειες. Δείτε πως πανηγύρισε το γκολ ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης. Πήγε προς τον πάγκο, κάλεσε όλους τους παίκτες να πάνε μαζί του και πανηγύρισαν όλοι μαζί αγκαλιά.

Η συσπείρωση είναι δεδομένη μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ και είναι φανερό ότι ο Λάζλο Μπόλονι, κόντρα σε όλα αυτά που γράφονταν, βρήκε τον τρόπο να «φτιάξει» τα αποδυτήρια που είχαν χωριστεί σε… ομάδες. Η μαζική έλευση των Ισπανών με τις ευλογίες Ρόκα, Πογιάτος και η περιθωριοποίηση παικτών, που άξιζαν να παίζουν, δημιούργησαν πρόβλημα το οποίο εντάθηκε από την στιγμή που και η ομάδα δεν κέρδιζε.

Ο Μπόλονι, με υπομονή και πολλές κουβέντες με όλους τους παίκτες, τους έδωσε να καταλάβουν ότι αν δεν είναι όλοι μαζί δεν θα πετύχουν τίποτα. Και η διαφορά φαίνεται πλέον στα τελευταία παιχνίδια. Η συσπείρωση στα αποδυτήρια επανήλθε και αυτό είναι το πιο ευχάριστο νέο για τη συνέχεια. Πλέον, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να αλλάζει πρόσωπο αρκεί βέβαια να κάνει νίκες, κυρίως στα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους αντιπάλους, διότι αυτοί οι χαμένοι βαθμοί τον έχουν φέρει πίσω στην βαθμολογία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχέδιο να επιτραπεί η κυκλοφορία μετά τις 21:00 παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς