ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: To πρώτο θέμα που πρέπει να λύσει ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: To πρώτο θέμα που πρέπει να λύσει ο Μπόλονι

Με την επιστροφή από τις διακοπές των Χριστουγέννων ο Λάζλο Μπόλονι έχει ένα σημαντικό θέμα να λύσει, για να προχωρήσει.

Καμία μεταγραφή δεν θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αν δεν λύσει το νούμερο ένα πρόβλημα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ομάδα. Τα κρούσματα απειθαρχίας αυξάνονται. Τη μία αντιδράει ο Μακέντα όταν γίνεται αλλαγή, την άλλη αντιδράει ο Χατζηγιοβάνης, στην Τούμπα αντέδρασε ο Βιγιαφάνιες, ενώ ο Μακέντα είχε και ένα φραστικό επεισόδιο με τον βοηθό του Μπόλονι τον Κουζνέτσοφ. Όσο περνάει ο καιρός, αντί να βελτιώνεται η κατάσταση χειροτερεύει.

Και ο Μπόλονι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην κάμερα μίλησε στα ίσα για πρόβλημα συμπεριφοράς του Βιγιαφάνιες. Μετά την επιστροφή των παικτών από την άδεια των Χριστουγέννων, το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Μπόλονι είναι να ξεκαθαρίσει στους παίκτες, ότι δεν είναι ανεκτό άλλο πειθαρχικό παράπτωμα.

Διότι αν αυτό δεν αλλάξει, παρά το γεγονός ότι ο Αλαφούζος τώρα στηρίζει τον Μπόλονι θα έρθει η μέρα που θα του πει, ότι φεύγει. Ποτέ μα ποτέ σε αποδυτήρια, που οι παίκτες είχαν συγκρούσεις με τον προπονητή, δεν… κέρδισε ο προπονητής. Πάντα ο χαμένος είναι και αυτός, που φεύγει.

Αυτοί που μένουν είναι οι παίκτες. Για αυτό μπορεί τώρα ο Μπόλονι να αισθάνεται πολύ ισχυρός και είναι, αλλά αν δεν αλλάξει η κατάσταση στα αποδυτήρια δεν θα συνεχιστεί για πολύ αυτό και θα βρεθεί σε αδιέξοδο. Εξάλλου, ξέρουμε πολύ καλά, ότι ο Αλαφούζος μπορεί να αλλάξει άποψη μέσα σε μία ημέρα, όχι μέσα σε ένα και δύο μήνες…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Eμβόλιο Pfizer: «Πράσινο» φως από την Κομισιόν