ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

La Liga – Μπαρτσελόνα: Χωρίς Μέσι... δεν τσουλάει! - Δείτε τα γκολ (videos)

La Liga – Μπαρτσελόνα: Χωρίς Μέσι... δεν τσουλάει! - Δείτε τα γκολ (videos)

La Liga: Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε εκτός κι η Μπαρτσελόνα έμεινε με τη σειρά της στο 1-1 στον εντός έδρας αγώνα με την Έϊμπαρ.

Στο -7 από την κορυφή παρέμειναν οι «μπλαουγκράνα» μετά το νέο τους «στραβοπάτημα» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα ο Μέσι έμεινε εκτός λόγω ενός προβλήματος στον αριστερό αστράγαλο, ωστόσο τα ΜΜΕ στην Ισπανία δεν... πείστηκαν. Όπως και να έχει η ουσία είναι ότι οι Καταλανοί δίχως τον ηγέτη του, δεν... τσουλάνε κι αυτό φάνηκε κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου η εικόνα τους ήταν κακή.

«Μοιραίος» για την Μπάρτσα, ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι στο 8ο λεπτό, ενώ είδε το VAR να του στερεί το γκολ που σημείωσε στο 25' λόγω οφσάιντ. Η βραδιά «στράβωσε» ακόμη περισσότερο, όταν στο 57' όταν ο Γκαρθία Κίκε εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο λάθος του Αραούχο, έκλεψε τη μπάλα κι έκανε το 0-1.

Στο 67', ο Ουσμάν Ντεμπελέ, που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο αντί του Ντεστ, με ωραία εκτέλεση έφερε το ματς στα... ίσα κι «έσωσε» τουλάχιστον τον ένα βαθμό για τη Μπαρτσελόνα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τρινκάο έχασε απίστευτη ευκαιρία για να χαρίσει τη νίκη τους Καταλανούς, όμως το πλασέ του σε τετ-α-τετ έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι 7 περιοχές της Ελλάδας που ανησυχούν τους ειδικούς - Η έκκληση Χαρδαλιά