ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εχασε τέσσερα μπακ σε έξι μήνες!

Παναθηναϊκός: Εχασε τέσσερα μπακ σε έξι μήνες!

Μετά και την αποχώρηση του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τέσσερα μπακ στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, που χάνει παίκτες από τις Ακαδημίες του εισπράττοντας μόνο τα τροφεία στην καλύτερη περίπτωση. Οι «πράσινοι» τους τελευταίους έξι μήνες έχουν χάσει τέσσερις μπακ.

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης αναχώρησε σήμερα στην Ιταλία, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα και ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 400.000 ευρώ, δηλαδή 20.000 ευρώ πάνω από τα τροφεία.

Το καλοκαίρι αποχώρησαν από την ομάδα τρία δεξιά μπακ. Ο βασικός Ματίας Γιόχανσον, πουπήγε στην Τουρκία να συνεχίσει την καριέρα του, αφού δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τον Παναθηναϊκό, που τον έχασε ως ελεύθερο.

Ο Κώστας Αποστολάκης, που συνεχίζει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, και στον οποίο ουσιαστικά δεν έγινε πρόταση και χάθηκε ένας παίκτης, που δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα έδειξε, ότι θα μπορέσει να αποτελέσει μία καλή εναλλακτική λύση.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, στον οποίο έγινε μία πολύ καλή πρόταση, αλλά ο νεαρός παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει στην Ιντερ, που τον έδωσε δανεικό στη Σεν Τρούιντεν. Από τους δύο νεαρούς μπακ, που αποχώρησαν ελεύθεροι ο Παναθηναϊκός πήρε μόνο τα τροφεία.

Και τώρα αναγκαστικά παίζει δεξί μπακ ο Μολό, που δεν είναι μπακ και μόνος κλασικός μπακ είναι ο Σάντσες, αφού ο Αντονίτο, που ήρθε με φυματίωση το καλοκαίρι, πέρασε δεν ακούμπησε και αποχώρησε. Φοβερός προγραμματισμός…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμανάκης: H υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου αφορά 12χρονο κορίτσι