ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το μεγάλο ντέρμπι ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League

Μόλις δύο εβδομάδες μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται και πάλι αντιμέτωποι, αυτή τη φορά για τον αγώνα του δεύτερου γύρου.

Εκεί που ο ΠΑΟΚ σταμάτησε το περασμένο καλοκαίρι το αήττητο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μη χάσουν το φετινό, αλλά και να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο.

Από την άλλη πλευρά ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην τέταρτη θέση, δώδεκα βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να πάρει βαθμολογική «ανάσα».

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Το μεγάλο ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1HD.

Πρώτος διαιτητής θα είναι ο ο Γερμανός διαιτητής, Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος είναι ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών στην Ευρώπη. Πέρυσι ήταν διαιτητής στον ημιτελικό του Europa League ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επικράτησαν οι Ισπανοί.

Μαζί με τον έμπειρο διαιτητή θα βρίσκονται οι Μαρκ Μπορς (Α΄Βοηθός) και Στέφαν Λουπ (Β' Βοηθός), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Στο VAR θα βρίσκεται ο Μπάσταν Ντάνκερτ και βοηθός VAR θα είναι ο Βασίλειος Νικολακάκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στο τραπέζι έκτακτα μέτρα για τα καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές