ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Η βαθμολογία και όλα τα γκολ (videos+photos)

Super League: Η βαθμολογία και όλα τα γκολ (videos+photos)

Super LeagueΔείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ των σημερινών αγώνων της 19ης αγωνιστικής, αλλά και πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς επικράτησε 3-0 κι ουσιαστικά «αγκάλιασε» τον φετινό τίτλο.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και χτύπησαν στο ανοικτό γήπεδο, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των αντιπάλων τους. Οι φιλοξενούμενοι πέρα από τις ευκαιρίες που έδωσαν στους γηπεδούχους, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν και τις δικές τους.

Ως εκ τούτου το ντέρμπι εξελίχθηκε σε... θρίαμβο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σπουδαία και ιστορική νίκη (2-0) επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, αυτό ήταν μόλις το δεύτερο «διπλό» της ομάδας των Ιωαννίνων στην έδρα των «κιτρινόμαυρων».

Το πρώτο ήταν πριν 31 χρόνια και πιο συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 1990! Η «Ένωση», η οποία προσγειώθηκε ανώμαλα μετά από πέντε σερί νίκες, πέταξε στα... σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο είχε δύο δοκάρια.

Μολονότι χρειάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο για σχεδόν ένα ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία του το 2021, καθώς επικράτησε 2-0 του Βόλου στο «Πανθεσσαλικό». Οι «πράσινοι» έφτασαν τις πέντε συνεχόμενες νίκες και πλησίασαν ξανά την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Λαμία και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα». Η ομάδα της Φθιώτιδας νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και «ξεκόλλησε» από τον πάτο της βαθμολογίας, εκεί που είναι πλέον η ΑΕΛ.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0 (50' Ελ Αραμπί, 77' Καμαρά, 89' Βρουσάι)

Εικόνες από το ντέρμπι

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ)

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (33' πεν. Κρίζμαν, 87' Λεό)

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ)

Αργύρης Γιαννίκης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2 (42' Καμπετσής, 65' Ιωαννίδης)

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Άνχελ Λόπεθ (Βόλος)

Λάζλο Μπόλονι (Παναθηναϊκός)

ΠΑΣ Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 1-0 (13' Καραμάνος)

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μιχάλης Γρηγορίου (Λαμία)

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στο τραπέζι έκτακτα μέτρα για τα καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές