ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία: Γύρισε από την... κόλαση σε ματς-έπος η Μπαρτσελόνα – Όλα τα γκολ (video)

Ισπανία: Γύρισε από την... κόλαση σε ματς-έπος η Μπαρτσελόνα – Όλα τα γκολ (video)

Ισπανία: Σε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν, η Μπαρτσελόνα λύγισε 5-3 τη Γρανάδα στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa del Rey

Λίγα λεπτά μακριά από ακόμα μια αποτυχία βρέθηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία πήγε να πληρώσει ακριβά τα παιδικά λάθη στην άμυνα της. Η Γρανάδα ήταν μπροστά 2-0 μέχρι το 88ο λεπτό, αλλά οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα και σημειώνοντας δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, έστειλαν το ματς στην παράταση!

Το έξτρα 30λεπτο ήταν εξίσου συναρπαστικό. Ο Γκριεζμάν με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του, έφερε ολοκληρωτικά... τούμπα το ματς, οι γηπεδούχοι απάντησαν και με πέναλτι του Φεντέ ισοφάρισαν σε 3-3!

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, όμως, «μίλησε» η φανέλα των Καταλανών. Ο Ντε Γιόνγκ στο 108' έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του και στο 113' ο Ζόρντι Άλμπα, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (τρομερό βολέ στην κίνηση) «σφράγισε» τη νίκη και την πρόκριση των «μπλαουγκράνα», που διατήρησαν «ζωντανό» το στόχο του Κυπέλλου.

Ιστορική πρόκριση για την Λεβάντε, η οποία θα βρεθεί στα ημιτελικά του Copa del Rey για πρώτη φορά μετά το 1935! Η ομάδα της Βαλένθια έκαμψε την αντίσταση της Βιγιαρεάλ με γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράταση και μετά από 86 χρόνια θα βρεθεί στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, είδαν να επιβεβαιώνεται ο νόμος του ποδοσφαίρου με τον πιο σκληρό τρόπο, καθώς δέχθηκαν γκολ στην τελευταία φάση.

Γρανάδα-Μπαρτσελόνα 3-5 (33' Κένεντι, 47' Σολδάδο, 103' (πεν) Φεντέ – 88', 100' Γκριεζμάν, 90+2', 113' Άλμπα, 108' Ντε Γιονγκ)

Λεβάντε-Βιγιαρεάλ 1-0 (0-0κ.α.) (120' Ρότζερ)

Τρίτη (2/2)

Αλμερία-Σεβίλλη 0-1 (67' Οκάμπος)

Πέμπτη (4/2): Μπέτις-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σε επιπλοκές του ιού οφείλεται ο θάνατος της 15χρονης από τη Θήβα