ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπακογιάννης: Μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για τη Διπλή Ανάπλαση

Μπακογιάννης: Μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για τη Διπλή Ανάπλαση
InTime

Μετά τις ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμφωνία με τον Δήμο Αθηναίων για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε λόγο για ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα προς την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.

«Σήμερα έγινε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης. Της εμβληματικής αυτής παρέμβασης που δημιουργεί δύο αναπτυξιακούς υπερ-τοπικούς πόλους μέσα στην πόλη», αναφέρει στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων.

«Ο σχεδιασμός μας προχωράει και υλοποιείται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων. Η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα την προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος μας», πρόσθεσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Έργο ζωής ο Βοτανικός

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση ενημέρωσε για την επίτευξη συμφωνίας με τον Ερασιτέχνη και χαρακτήρισε τη Διπλή Ανάπλαση ως ένα έργο ζωής για τον σύλλογο, που θα βοηθήσει στη γιγάντωσή του.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σχετικά με την κατασκευή σύγχρονων γηπεδικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Βοτανικού. Ένα έργο ζωής για τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα συμβάλλει τα μέγιστα για τη γιγάντωση του κορυφαίου και πολυνίκη ελληνικού αθλητικού συλλόγου», αναφέρει η ανακοίνωση των «πράσινων».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας - Χημικά, επεισόδια και προσαγωγές