ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Την τέταρτη φορά έγινε το σωστό!

Παναθηναϊκός: Την τέταρτη φορά έγινε το σωστό!

Στο παρελθόν άλλες τρεις φορές έπαιξε ο Παναθηναϊκός στα Γιάννινα σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, αλλά την τέταρτη φορά έγινε το σωστό.

Το 2012 ο Παναθηναϊκός διεκδικούσε το πρωτάθλημα και πήγε να παίξει στα Γιάννινα με στόχο να νικήσει και να μείνει ζωντανός στην μάχη. Το γήπεδο είχε μετατραπεί σε παγοδρόμιο, στην μία πλευρά του γηπέδου, παρόλα αυτά τότε ο διαιτητής Σπάθας άρχισε και τελείωσε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο τέλος να νικήσει με 1-0 με γκολ του Κλέιτον.

Το 2015 πάλι ο Παναθηναϊκός διεκδικούσε το πρωτάθλημα και κλήθηκε να παίξει στα Γιάννινα μέσα σε μία ομίχλη, που είχε καλύψει όλη την πόλη και το γήπεδο. Τότε ο διαιτητής Αρετόπουλος το είχε αρχίσει το παιχνίδι και για 30 λεπτά οι παίκτες δεν έβλεπαν ο ένας τον άλλον.

Τελικά ο διαιτητής αναγκάστηκε να το διακόψει το παιχνίδι και συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα για 60 λεπτά. Το 0-0 δεν άλλαξε και ο Παναθηναϊκός έχασε δύο βαθμούς παίζοντας σε κανονικές συνθήκες 60 και όχι 90 λεπτά.

Πέρυσι τέτοια εποχή, συγκεκριμένα τον Γενάρη του 2020, ο Παναθηναϊκός πήγε στα Γιάννενα να παίξει το πρώτο από τα δύο ματς Κυπέλλου. Η μία πλευρά του γηπέδου ήταν γεμάτη πάγο. Ο Φωτιάδης, ως άλλος... Σπάθας το άρχισε και το τελείωσε το παιχνίδι.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπαθούσαν να ισορροπήσουν στο 1/4 του αγωνιστικού χώρου και τελικά ο Παναθηναϊκός έχασε με 1-0 και πήρε την πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με νίκη 3-1.

Φέτος, ήταν η τέταρτη φορά που ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να αγωνιστεί σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο. Αυτή την φορά έγινε το σωστό και ο διαιτητής Παπαδόπουλος ανέβαλε το παιχνίδι, διότι όπως έγραψε και στο Φ.Α ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος και επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η περιγραφή 20χρονης: «Με πέταξε πάνω στο κρεβάτι, αντέδρασα και με χαστούκισε»