ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η νίκη στο ντέρμπι κάνει τον Μπόλονι κυρίαρχο!

Παναθηναϊκός: Η νίκη στο ντέρμπι κάνει τον Μπόλονι κυρίαρχο!

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με 2-1 ισχυροποιεί και άλλο την θέση του Λάζλο Μπόλονι.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν υπήρχε θέμα να μην συνεχίσει μετά το καλοκαίρι εκτός και αν η ομάδα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Η πορεία που έχει ο Παναθηναϊκός με τον Μπόλονι στον πάγκο είναι εξαιρετική μέχρι τώρα. Και ο Γιάννης Αλαφούζος είναι απόλυτα ικανοποιημένος και στηρίζει απόλυτα τον Μπόλονι.
Μετά και τη νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού ο Μπόλονι πλέον έχει και πολλούς υποστηρικτές στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που μέχρι τώρα ήταν επιφυλακτικός.

Κυρίως με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα δεν παίζει τόσο καλά, αλλά και για όλα όσα βγήκαν για τα αποδυτήρια. Πλέον με τη νίκη αυτή ο Μπόλονι μπήκε στην καρδιά των φίλων του Παναθηναϊκού, όπως μπαίνει όποιος προπονητής κερδίζει τον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμάνος προπονητής έχει δικαιωθεί για όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει μέχρι σήμερα και δεν μπορεί να πει κανείς το παραμικρό. Δεν καταλαβαίνει από ονόματα και στο γήπεδο παίζουν όσοι κάνουν στον ίδιο τη δουλειά που θέλει. Παράλληλα, όσο δεν παίζουν οι παίκτες-ονόματα, τόσο τσιτώνουν και όταν μπαίνουν δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο Μπόλονι αυτή την στιγμή είναι κυρίαρχος όσο ποτέ και ο Αλαφούζος σε λίγο καιρό θα αρχίσει μαζί του και με τον Ντρεοσί να φτιάχνει τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου, έχοντας δεδομένη την έξοδο στην Ευρώπη, με την φόρα που έχει πάρει η ομάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG - Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κομμένη στα δύο η Ελλάδα από το χιονιά - Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας