ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LaLiga: «Στραβοπάτησε» η Ατλέτικο Μαδρίτης – Δείτε τα γκολ (video)

LaLiga: «Στραβοπάτησε» η Ατλέτικο Μαδρίτης – Δείτε τα γκολ (video)

LaLiga: Την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της έχασε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία «στραβοπάτησε» στην έδρα της Λεβάντε.

Η ομάδα του Σιμεόνε ήρθε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα της Βαλένθια σε εξ' αναβολής παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η δεύτερη απώλεια στα τελευταία τρία ματς για την Ατλέτικο, η οποία δίνει με αυτό τον τρόπο ελπίδες στη συμπολίτισσα Ρεάλ, η οποία την ακολουθεί και σταδιακά την πλησιάζει. Οι «ροχιμπλάνκος» τα βρήκαν δύσκολα κόντρα στον κακό τους δαίμονα, τη Λεβάντε, η οποία προηγήθηκε και γενικότερα του έκανε τη ζωή δύσκολη.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλία κι επειδή ο Όμπλακ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση κι έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις, με καλύτερη όλων εκείνη στο φοβαρό σουτ του Κλερκ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ξεκάθαρο ότι νιώθει πλέον πίεση και το θέμα είναι αν θα αντέξει...

Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (17' Μπάρντι - 37' Γιορέντε)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 23 αγώνες): Ατλέτικο Μαδρίτης 55 (22αγ.), Ρεάλ Μαδρίτης 49, Μπαρτσελόνα 46 (22αγ.), Σεβίλλη 45 (22αγ.), Σοσιεδάδ 38, Βιγιαρεάλ 37, Μπέτις 34, Γρανάδα 30, Θέλτα 29, Αθλέτικ Μπιλμπάο 28 (22αγ.), Λεβάντε 28, Οσασούνα 25, Βαλένθια 24, Χετάφε 24, Κάντιθ 24, Αλαβές 22, Έιμπαρ 21, Βαγιαδολίδ 21, Έλτσε 18 (21αγ.), Ουέσκα 16

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ εκθέτει τους δημάρχους για την κακοκαιρία «Μήδεια»