ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Η βαθμολογία και όλα τα γκολ του Σαββάτου (20/2)

Super League: Η βαθμολογία και όλα τα γκολ του Σαββάτου (20/2)

Super League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ από τις αναμετρήσεις του Σαββάτου (20/2) για την 23η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ένα καταπληκτικό πρώτο 20λεπτο έφερε τον Άστερα Τρίπολης μπροστά στο σκορ με 2-0 στο ΟΑΚΑ, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.

Μεγάλο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, η οποία για ακόμα ένα ματς είχε τρομερά αμυντικά προβλήματα, ήταν ο Ντάμιαν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός μέσος σημείωσε τα δύο τέρματα της ομάδας του, ενώ είχε κι ένα δοκάρι.

Η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να μείνει αήττητη για όγδοο συνεχόμενο ματς, μετρώντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» δεν νίκησαν για τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Περιστέρι, αλλά έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο. Η ομάδα της Λάρισας, η οποία δέχθηκε την ισοφάριση στο 76ο λεπτό, παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, αγνοώντας τη χαρά του «τρίποντου» από τις 4 Νοεμβρίου.

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-2

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ)

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Σάββας Παντελίδης (Ατρόμητος)

Τζιανλούκα Φέστα (ΑΕΛ)

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη μετά από ένταλμα ο Δημήτρης Λιγνάδης - Κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή