ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Θλίψη στην Ιταλία - Πέθανε ο θρύλος της Ίντερ, Μάουρο Μπελούγκι

Κορονοϊός: Θλίψη στην Ιταλία - Πέθανε ο θρύλος της Ίντερ, Μάουρο Μπελούγκι
Twitter: @INTER

Κορονοϊός: Ο Μάουρο Μπελούγκι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας από τη στιγμή που νόσησε από τον ιό και το Σάββατο (20/2) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Ο Μπελούγκι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και στις 4 Νοεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμότων ποδιών του, μετά την επιδείνωση των προβλημάτων που αντιμετώπιζε στα κάτω άκρα.

Η κατάσταση του δεν βελτιώθηκε και λίγες ώρες πριν το «Derby della Madonnina» το Μιλάνο και ολόκληρη η Ιταλία βυθίστηκε στο πένθος, μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του.

Η Ίντερ σε μήνυμα της στα social media, ανέφερε: «Σήμερα μας άφησε ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας σπουδαίος παίκτης, ένας αληθινός φίλος της Ίντερ. Αναπαύσου εν ειρήνη Μάουρο Μπελούγκι».

Ο Μάουρο Μπελούγκι μαρκάρει τον ΠελέAP Images

Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας, Ατίλιο Φοντάνα έγραψε από την πλευρά του στο Facebook ότι: «Ακριβώς ένα χρόνο από το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία, ο Μάουρο Μπελούγκι μας άφησε».

Ο Μπελούγκι είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ίντερ το 1971, ενώ έπαιξε με την Εθνική Ιταλίας στα Μουντιάλ του 1974 και του 1978.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Η πιο κρίσιμη εβδομάδα! Πότε ανοίγουν σχολεία, λιανεμπόριο, εστίαση, μετακινήσεις