ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αντέδρασε μετά τις δύο προηγούμενες σερί ήττες!

Παναθηναϊκός: Αντέδρασε μετά τις δύο προηγούμενες σερί ήττες!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε για πρώτη φορά επί Μπόλονι σε δύο επίσημα παιχνίδια. Αυτό είχε ξαναγίνει και όταν είχε πρωτοαναλάβει την ομάδα ο Ρουμάνος τεχνικός.

Οι τελευταίες δύο συνεχόμενες ήττες του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και κύπελλο σταμάτησαν ένα σερί εννέα αγώνων χωρίς ήττα. Η ομάδα του Μπόλονι είχε 7 νίκες και 2 ισοπαλίες πριν κάνει τις δύο ήττες στο Αγρίνιο πρώτα για το κύπελλο και μετά για το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο έχασε από τον ΠΑΣ, ενώ στο πρωτάθλημα έχασε από τον Παναιτωλικό.

Πότε είχε ξανακάνει δύο συνεχόμενες ήττες ο Παναθηναϊκός επί Μπόλονι; Πριν από ένα γύρο σχεδόν. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε χάσει στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο με 1-0 και στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με 1-0.

Μετά από αυτές τις δύο συνεχόμενες ήττες ο Παναθηναϊκός αντέδρασε. Κέρδισε τον Παναιτωλικό -ως γηπεδούχος- στο ΟΑΚΑ με 2-1 και αμέσως μετά πάλι με 2-1 κέρδισε την ΑΕΚ-ως φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ με 2-1.

Ακολούθησε και τρίτη σερί νίκη επί του ΠΑΣ στην Λεωφόρο με 2-0 και το σερί διακόπηκε για λίγο με την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1.

Ακολούθησε ο δεύτερος γύρος με το αήττητο σερί για 9 αγώνες, που σταμάτησε την προηγούμενη αγωνιστική στο Αγρίνιο. Δηλαδή μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες ο Παναθηναϊκός είχε 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Ένα σερί που τον έφερε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: Πώς θα πάμε στα χωριά μας το Πάσχα - Όλα τα δεδομένα