ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Παράδεισος» το Ουζμπεκιστάν: «Έχω... ξεχάσει τον κορονοϊό, λες και είμαι σε ταινία»

«Παράδεισος» το Ουζμπεκιστάν: «Έχω... ξεχάσει τον κορονοϊό, λες και είμαι σε ταινία»

Κορονοϊός: Απίστευτες δηλώσεις από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Ντιέγκο Μπαρντάνκα, ο οποίος υποστηρίζει ότι το Ουζμπεκιστάν είναι μια Covid-free χώρα.

Ο Μπαρντάνκα είναι ένας γυρολόγος των γηπέδων και αυτή την περίοδο αγωνίζεται στη χώρα της κεντρικής Ασίας για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Τασκένδης. Σε δηλώσεις του, λοιπόν, υποστήριξε ότι το Ουζμπεκιστάν έχει επιστρέψει στην κανονικότητα κι ο ίδιος κοντεύει να «ξεχάσει» τον κορονοϊό.

«Αυτές τις δυο εβδομάδες που είμαι εδώ έχω ξεχάσει, σε εισαγωγικά, τον κορονοϊό. Ακόμα είμαι σοκαρισμένος που βγαίνω έξω χωρίς να φοράω μάσκα, τη φοράμε μόνο σε κλειστούς χώρους, ενώ δεν χρησιμοποιούμε αντισηπτικά και τα νοσοκομεία είναι άδεια… Απολαμβάνω τη ζωή όπως πριν από την πανδημία, χωρίς πάντως να ξεχνάω τι συμβαίνει στην Ισπανία και στην Ευρώπη. Νιώθω προνομιούχος, σαν να είμαι σε ταινία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, είπε ότι: «Τον Μάρτιο υπήρχαν πολλά κρούσματα κι η κατάσταση ήταν ανησυχητική και κρίσιμη μέχρι τον Σεπτέμβριο. Το 60% με 70% του πληθυσμού μολύνθηκε και γι’ αυτό τα κρούσματα είναι και πολύ λιγότερα. Πάντως, οι περιορισμοί υπάρχουν. Για να έρθεις στη χώρα, εκτός από το να έχεις αρνητικό PCR τεστ, κάνεις κι άλλο τεστ στο αεροδρόμιο», ενώ κατέληξε λέγοντας πως «μοιραζόμαστε τα αποδυτήρια και το γυμναστήριο, όλα νορμάλ. Είναι η ζωή την οποία όλοι περιμένουμε».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη (24/2) το Ουζμπεκιστάν ανακοίνωσε μόλις 32 κρούσματα. Να θυμίσουμε ότι μιλάμε για μια χώρα 33.000.000 κατοίκων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν