ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Η βόλτα στον Λευκό Πύργο κι οι επιλογές με Γεωργία – Η ώρα και το κανάλι (videos)

Εθνική ομάδα: Η βόλτα στον Λευκό Πύργο κι οι επιλογές με Γεωργία – Η ώρα και το κανάλι (videos)

Εθνική ομάδα: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται τη Γεωργία στο γήπεδο της Τούμπας με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά την παλικαρίσια ισοπαλία στην Ισπανία και το φιλικό-πρόβα τζενεράλε με την Ονδούρα, η Εθνική δίνει ένα ματς από αυτά που έχουν δίπλα τους ένα μεγάλο «πρέπει».

Όπως δήλωσε κι ο Τάσος Μπακασέτας στη συνέντευξη Τύπου: «Κάποια ματς οφείλεις να τα κερδίσεις για να πας παρακάτω και να πετύχεις το στόχο σου». Η αποψινή αναμέτρηση με τη Γεωργία στην Τούμπα είναι ένα από αυτά τα ματς.

Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ, πάντως, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, όπως έδειξε και στους πρώτους αγώνες των προκριματικών, όπου έφτασε τη Σουηδία στα όρια της, ενώ η Ισπανία χρειάστηκε ένα γκολ στο 92ο λεπτό για να αποφύγει την «γκέλα» στην Τιφλίδα.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο το αποψινό παιχνίδι να είναι το τρίτο και... φαρμακερό για τη Γεωργία, όσον αφορά στην κατάκτηση των πρώτων βαθμών της.

Ο Ολλανδός τεχνικός θα έχει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην εστία και τετράδα στην άμυνα τους Μιχάλη Μπακάκη, Γιώργο Τζαβέλλα, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Γιαννούλη.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κάρλος Ζέκα και Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενώ την μεσοεπιθετική τριάδα θα απαρτίζουν οι Τάσος Μπακασέτας, Κώστας Φορτούνης και Χρήστος Τζόλης. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος σκόραρε τα δύο γκολ κόντρα στην Ονδούρα.

Στιγμές χαλάρωσης πριν τη μάχη

Το πρωί της Τετάρτης (31/3), οι διεθνείς είχαν την ευκαιρίες να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης, καθώς έκαναν βόλτα στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη, απολαμβάνοντας τον Λευκό Πύργο.


Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, τόσο από το CosmoteSport1HD, όσο κι από το Open. Επίσης, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το Newsbomb.gr και να σχολιάζετε την εξέλιξη της στο Live Chat του Onsports.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Σταμπουλίδης στο Newsbomb.gr: Άνοιγμα με SMS στο 13032 - Περιμένουμε τους ειδικούς