ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: «Χαμός» για την κληρονομιά – Τα παιδιά του έδιωξαν την αδερφή του

Ντιέγκο Μαραντόνα Diego Maradona

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η διαμάχη για την κληρονομιά του «Θεού» της μπάλας έχει «φουντώσει» για τα καλά κι όπως φαίνεται θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Με τα λεφτά να είναι (πάρα) πολλά κι οι κληρονόμοι φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τα αποκτήσουν. Ακόμα και κινήσεις που σίγουρα δεν τους τιμούν.

Μια εξ αυτών έγινε πρόσφατα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έδιωξαν μια από τις αδερφές του Μαραντόνα, τη Λίλι, από το σπίτι στη Villa Devoto.

Επίσης, πήραν ορισμένα πολύτιμα αντικείμενα, όπως ένα γιγάντιο πορτρέτο του «Ντιεγκίτο», τα οποία θα επιστραφούν στην οικία όταν ξεκαθαρίσει το θέμα της κληρονομιάς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μαραντόνα είχε αγοράσει για τους γονείς του το συγκεκριμένο σπίτι.

Να θυμίσουμε ότι μερίδιο στην κληρονομιά διεκδικούν 16 πρόσωπα, με την περιουσία του να υπολογίζεται ότι φτάνει πάνω από τα 60.000.000 ευρώ! Η Λίλι στάθηκε στο πλευρό του μέχρι και τον θάνατο του, ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας την έδιωξαν από το σπίτι.

Όπως αναφέρει ανώνυμη πηγή στο σχετικό δημοσίευμα του Paparazzi: «Οι κόρες του, Ντάλμα, Τζιανίνα και Τζάνα, καθώς και οι εκπρόσωποι των άλλων του τέκνων, Ντιεγκίτο Φερνάντο και Ντιέγκο τζούνιορ, ήθελαν να διώξουν τη Λίλι».

Ντιέγκο Μαραντόνα
Το σχετικό δημοσίευμα του Paparazzi

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα Λυκείων: Διχασμένοι οι επιστήμονες! Οι διαφωνίες και το παρασκήνιο - Πώς ελήφθη η απόφαση