ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: «Ξεσπούν» κι οι παίκτες! - «Οι πλούσιοι κλέβουν το πιο όμορφο άθλημα»

Παρί Σεν Ζερμέν

European Super League: Σε αναβρασμό βρίσκεται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλες αντιδράσεις.

Η δημιουργία της European Super League από 12 συλλόγους «κολοσσούς» έχει ξεκινήσει έναν «πόλεμο» που κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να υλοποιηθεί το σχέδιο τους ενώ UEFA, FIFA και λίγκες θα επιδιώξουν να το αποτρέψουν με κάθε τρόπο.

Επίσης, δεδομένες είναι κι οι αντιδράσεις των φιλάθλων, αλλά και παικτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Άντερ Ερέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος σε ανάρτηση του ανέφερε ότι οι πλούσιοι θα κλέψουν το όνειρο από τους ποδοσφαιρόφιλους. Ο Ισπανός τάχθηκε υπέρ ενός βελτιωμένοι Champions League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε...

«Ερωτεύτηκα το ποδόσφαιρο των φιλάθλων, με το όνειρο να δω την ομάδα της καρδιάς μου να παίζει κόντρα στους καλύτερους. Αν η European Super League πραγματοποιηθεί, τότε τα όνειρα αυτά θα τελειώσουν, όπως και οι σκέψεις των φιλάθλων να δουν την ομάδα τους κόντρα στους «γίγαντες». Αγαπώ το ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να μείνω στην σιωπή. Πιστεύω σε ένα βελτιωμένο Champions League, αλλά όχι στους πλούσιους που κλέβουν όσα έφτιαξαν οι άνθρωποι και αφορούν το πιο όμορφο άθλημα του πλανήτη»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εβδομάδα αποφάσεων για το lockdown: Πάσχα στην πόλη με κωδικό 6;