ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βόμβα» στο Champions League: Άμεση αποβολή των Τσέλσι, Ρεάλ και Σίτι εξετάζει η UEFA!

champions league

European Super League: «Φωτιά» στο φετινό Champions League βάζει με δήλωση του το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Γέσπερ Μέλερ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει μπει στην πιο κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του «πολέμου» που έχει ξεκινήσει.

Οι 12 «αποστάτες» παρά τις αντιδράσεις είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην υλοποίηση της European Super League, την ώρα που UEFA, FIFA και κυβερνήσεις θα κάνουν τα πάντα για να την αποτρέψουν.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι όσοι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν στην «κλειστή» λίγκα θα αποκλειστούν από Euro και Μουντιάλ, ήρθε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, Γέσπερ Μέλερ να βάλει «φωτιά» στο φετινό Champions League.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Reuters αποκάλυψε ότι η UEFA εξετάζει πολύ σοβαρά τον αποκλεισμό των Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι από τη φετινή διοργάνωση. Όπως τόνισε: «Οι ομάδες αυτές, η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι, πρέπει να αποβληθούν από την φετινή διοργάνωση και περιμένω αυτό να συμβεί την Παρασκευή! Τότε θα πρέπει να βρούμε πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν στο Champions League»!

Να θυμίσουμε ότι η άλλη ομάδα των ημιτελικών είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όπως φαίνεται είναι κι η μοναδική που δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο αποβολής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.607 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 78 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 847 οι διασωληνωμένοι