ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Άρχισαν τα όργανα! - Πανό, καμένες φανέλες και... ιπτάμενα μηνύματα (vid+pic)

European Super League: Άρχισαν τα όργανα! - Πανό, καμένες φανέλες και... ιπτάμενα μηνύματα (vid+pic)
Twitter: @ESPNFC

European Super League: Οι 12 ομάδες που επιθυμούν μια «κλειστή» λίγκα έβαλαν απέναντι τους τις υπόλοιπες κι η Λίβερπουλ το κατάλαβε με το «καλημέρα»

Οι «κόκκινοι» αγωνίζονται αυτή την ώρα με Λιντς στο Elland Road, εκεί όπου υπάρχει ένα άκρως... αιχμηρό πανό με αφορμή τη European Super League.

«Κερδίστε το στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο υπάρχει για τους φιλάθλους» είναι το μήνυμα που υπάρχει, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι φορούσαν μπλουζάκι που ανέφερε το ίδιο. Η συγκεκριμένη κίνηση ενόχλησε τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος λίγο νωρίτερα με δηλώσεις του είχε ταχθεί κατά της European Super League.

«Άκουσα ότι υπάρχουν κάποια μπλουζάκια στην προθέρμανση της Λιντς. Εμείς δεν θα τα φορέσουμε, επειδή, προφανώς, δεν μπορούμε, αλλά αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει μας θυμίζουν ότι οφείλουμε να κερδίσουμε στο γήπεδο τη συμμετοχή μας στο Champions League, είναι πραγματικά αστείο, το οποίο με θυμώνει! Αν ήταν ιδέα της Λιντς, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά δεν χρειάζεται κανένας να μας το θυμίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα φίλοι και των δύο ομάδων βρέθηκαν έξω από το Elland Road και μαζί φώναξαν συνθήματα κατά της European Super League. Μάλιστα, ορισμένοι έκαψαν και μια φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ ακόμα και αεροπλάνο πέταξε πάνω από το γήπεδο με το μήνυμα κατά της ESL.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεμιστοκλέους: Για ποιές ηλικίες ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμών στις 21 και τις 24 Απριλίου