ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Serie A κατά Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ - «Ιούδες, πρέπει να ντρέπεστε»

Serie A Ιταλία

European Super League: Χαμός έγινε στη σύσκεψη της Serie A με τις υπόλοιπες ομάδες να επιτίθενται στις Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ.

Οι «μπιανκονέρι» μαζί με τις δύο ομάδες του Μιλάνου είναι ανάμεσα στις 12 που πρωτοστατούν στη σύσταση της European Super League κι όπως είναι φυσικό δέχθηκαν τα πυρά των υπολοίπων.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ιταλία, η κατάσταση ξέφυγε όταν πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο, ο οποίος τόνισε αρχικά: «Αυτό που κάνατε είναι μια επίθεση στην υγεία μιας διοργάνωσης, όπως το πρωτάθλημα: Αν κάποιος όπως ο Μαρότα στην Ίντερ κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να παραιτηθείτε αμέσως και πρέπει να ντρέπεστε».

cairo.jpg
Χαμός έγινε στη σύσκεψη της Serie A με τις υπόλοιπες ομάδες να επιτίθενται στις Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ.

Στη συνέχεια, είπε: «Είστε στην Ίντερ. Μια ομάδα που ίδρυσε τη Super League με 11 άλλους, δεν μπορείτε να μείνετε και στη Serie A. Το έργο σας, όμως, δεν θα πετύχει. Όσοι συνέλαβαν αυτή την ιδέα και συμμετέχουν στη ESL επιτίθενται στο πρωτάθλημα της Serie A και για αυτή την προδοσία πρέπει να παραιτηθούν και να ντρέπονται. Και το ίδιο ισχύει και για τον Ανιέλι».

Και κατέληξε: «Πώς μπορείτε να είστε εδώ και να ζητάτε να παίζεται στο πρωτάθλημα και να μιλάτε για αλληλεγγύη, όταν σαμποτάρετε όλες τις άλλες ομάδες και πληγώνετε τα έσοδά τους με τις αποφάσεις σας; Αυτό είναι μια προδοσία. Πώς το κάνετε; Είστε Ιούδες».

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ ξεκαθάρισαν ότι η συμμετοχή τους στην European Super League δεν έχει καμία σχέση με τη Serie A κι ότι πρόθεση τους είναι να παίζουν κανονικά στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεμιστοκλέους: Για ποιές ηλικίες ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμών στις 21 και τις 24 Απριλίου