ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Σκέφτονται να κάνουν πίσω Τσέλσι και Σίτι – Στα... σχοινιά λόγω του κόσμου!

Μαντσεστερ Σίτι Τσέλσι

European Super League: Οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου έχουν κάνει την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι να κάνουν δεύτερες σκέψεις όσον αφορά στη συμμετοχή τους στην «κλειστή» λίγκα.

Στην Αγγλία οι φίλαθλοι είναι στα... κάγκελα μετά την ανακοίνωση για τη δημιουργία της European Super League, κάτι που φάνηκε κι από τις έντονες αντιδράσεις στην αναμέτρηση της Λιντς με τη Λίβερπουλ.

Η ξεκάθαρη στάση του κόσμου έχει κάνει κάποιες ομάδες να το ξανασκέφτονται όσον αφορά στη συμμετοχή τους στη νέα «κλειστή» λίγκα. Από το πρωί υπάρχουν φήμες ότι δύο αγγλικές ομάδες κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Σύμφωνα με τον Guardian, αυτές είναι η Τσέλσι κι η Μάντσεστερ Σίτι! Στους δύο συλλόγους επικρατεί προβληματισμός και δεν αποκλείεται να αλλάξουν τελικά στάση. Επιπλέον, το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι: «λιγότερες από τις μισές ομάδες που μετέχουν στο σχήμα των «12» είναι διατεθειμένες να προχωρήσουν με κάθε κόστος».

Τσέλσι Μάντσεστερ Σίτι
Το δημοσίευμα του Guardiantheguardian.com

Τσέφεριν: «Κάνατε λάθος, έχετε χρόνο να αλλάξετε γνώμη»

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν φαίνεται διατεθειμένος να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στους 12 «αποστάτες» να αλλάξουν γνώμη, κάτι που φάνηκε και με τις δηλώσεις που έκανε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

«Το ποδόσφαιρο δεν ανήκει σε κανέναν, ή μάλλον, ανήκει σε όλους. Είναι μέρος της κληρονομιάς μας. Σεβόμαστε την ιστορία και την παράδοση, σεβόμαστε τους άλλους», τόνισε ο Τσέφεριν, για να συμπληρώσει: «Το πλάνο που έχουμε για μετά το 2024 έχει προκύψει μετά από μακρά διαδικασία. Θα χτίσουμε το ποδόσφαιρο του μέλλοντος, την ώρα που εγωιστές άνθρωποι προσπαθήσουν να το σκοτώσουν. Κύριοι, κάνατε ένα λάθος. Το θέμα είναι ότι υπάρχει χρόνος για να αλλάξετε γνώμη, όλοι κάνουν λάθη».

Αλεξάντερ Τσέφεριν
«Κύριοι, κάνατε ένα λάθος. Το θέμα είναι ότι υπάρχει χρόνος για να αλλάξετε γνώμη, όλοι κάνουν λάθη»AP Images

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» το Πάσχα στην πόλη - Τι ώρα θα ψάλλουμε το «Χριστός Ανέστη» την Ανάσταση