ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκάρει παλαίμαχος ποδοσφαιριστής: Μοίραζα εικόνες παιδικής πορνογραφίας για να ξεπεράσω τα όριά μου

κριστοφ μετσέλντερ
Ο Κρίστοφ Μετσέλντερ στο δικαστήριο

Σοκ προκάλεσε η ομολογία Γερμανού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ότι μοίραζε εικόνες παιδικής πορνογραφίας – Καταδικάστηκε σε 10 μήνες με αναστολή

Αίσθηση προκάλεσε στη Γερμανία η ομολογία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κριστόφ Μέτσελντερ ότι μοίραζε εικόνες παιδικής πορνογραφίες για να ξεπεράσει τα όρια.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η δίκη στην οποία είχε παραπεμφθεί ο παλαίμαχος Γερμανός αμυντικός ομολόγησε στους δικαστές.

«Πήρα screenshots από φωτογραφίες που βρήκα σε ιστοσελίδες με ελεύθερη πρόσβαση και συζητούσα για ακραίες φαντασιώσεις σε chats».

Όπως είπε στους δικαστές ο 40χρονος σήμερα Μέτσελντερ αυτό που τον εξίταρε περισσότερο ήταν ότι μπορούσε να «ξεπεράσει τα όρια» και όχι οι φωτογραφίες αυτές καθαυτές.

«Δεν υπήρχαν επιθέσεις σε παιδιά και τίποτα δεν ήταν σχεδιασμένο παρά τα ακραία σχόλια στα chats. Όλα συνέβησαν σε έναν παράλληλο ψηφιακό κόσμο» υποστήριξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο ίδιος είπε ότι προώθησε τις εικόνες «παρότι γνώριζα τα αδιανόητα πράγματα που κρύβονταν από πίσω».

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Μέτσελντερ σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή με τον ίδιο να λέει «αποδέχομαι την ποινή και ζητώ τη συγχώρεση των θυμάτων σεξουαλική βίας».

«Θα πρέπει να ζήσω με αυτή την ενοχή ως μέλος της κοινωνίας για την υπόλοιπη ζωή μου» πρόσθεσε ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο Μέτσελντερ παραδέχθηκε ότι είχε προωθήσει 18 φακέλους με εικόνες παιδικής πορνογραφίας σε τρεις γυναίκες ενώ στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν 297 τέτοιες εικόνες.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μια από τις τρεις γυναίκες ενημέρωσε την αστυνομία τον Σεπτέμβριο του 2019 ότι είχε παραλάβει τέτοιες φωτογραφίες με αποστολέα τον Μετσέλντερ μέσω του WhatsApp.

Σημειώνεται ότι το 2006 ο Μέτσελντερ είχε ιδρύσει οργάνωση για να βοηθάει παιδιά που αντιμετωπίζουν κοινωνικά προβλήματα στη Γερμανία και είχε βραβευτεί γι’ αυτό με τον ίδιο να ζητά να του αφαιρεθεί πλέον το βραβείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.435 νέα, 73 θανάτους και 817 διασωληνωμένους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ