ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πασχαλινό τραπέζι με... ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (videos)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λίβερπουλ Premier League
AP Images

Το φετινό πασχαλινό τραπέζι πέρα από τον παραδοσιακό οβελία θα περιλαμβάνει κι ένα από τα κλασικότερα ντέρμπι του πλανήτη, το Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛίβερπουλ.

Όταν αναφερθεί κάποιος στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του πλανήτη, δεν μπορεί να μην συμπεριλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι, η οποία περιλαμβάνει μια μεγάλη αντιπαλότητα, η οποία κρατάει χρόνια.

Πώς να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που μιλάμε για εκπροσώπους δύο εκ των μεγαλύτερων πόλεων στο Νησί και συλλόγους που έχουν εκατομμύρια φιλάθλους σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Η κατάσταση των δύο ομάδων δεν παίζει κανέναν ρόλο όταν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ τεθούν αντιμέτωπος. Όπως συνήθως συμβαίνει σε όλες τις αναμετρήσεις που φέρουν τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι.

Η δεύτερη φετινή τους αναμέτρηση για την Premier League έρχεται ανήμερα του Πάσχα, κάτι που ειδικά σε εμάς στην Ελλάδα μας δίνει τη δυνατότητα να το απολαύσουμε μαζί με τον παραδοσιακό οβελία. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD.

Η Λίβερπουλ είναι αυτή που «καίγεται» για τη νίκη, καθώς δίνει μάχη για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενη σεζόν. Βέβαια, ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι αδιάφορη, καθώς πέρα από το γόητρο, δεν θα ήθελε μια ενδεχόμενη ήττα της να... σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη συμπολίτισσα Σίτι.

Το ματς του πρώτου γύρου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.