ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FA Cup: Το παραμύθι συνεχίζεται! Κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας η Λέστερ (videos)

FA Cup Τσέλσι Λέστερ

FA Cup: Η Λέστερ έκανε ξανά το θαύμα της! Πέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σήκωσε και το Κύπελλο Αγγλίας νικώντας 1-0 την Τσέλσι στον τελικό του Wembley

Ένα απίθανο γκολ του Τίλεμανς ήταν αρκετό ώστε η Λέστερ να γράψει ξανά ιστορία, κατακτώντας για πρώτη φορά το FA Cup, μετά από τέσσερις χαμένους τελικούς.

Μετά το πρωτάθλημα του 2016, το παραμύθι των «αλεπούδων» συνεχίστηκε στο Wembley, όπου 21.000 θεατές δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα, την οποία ο κορονοϊός μας έχει στερήσει τον τελευταίο χρόνο. Μέσα σε μια πενταετία κατέκτησαν Premier League και FA Cup, ο,τι δηλαδή δεν είχαν καταφέρει σε 137 χρόνια ιστορίας.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρόντζερς, ο οποίος μπόρεσε κι αυτός επιτέλους να πάρει έναν τίτλο στην Αγγλία, ήταν πιο αποτελεσματική σε σχέση με τους... φλύαρους «μπλε», οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 78'.

Επίσης, η Τσέλσι σκόραρε στο 89', αλλά το VAR το ακύρωσε για... χιλιοστά ως οφ σάιντ. Ενδεχομένως, ήταν γραφτό (κι) αυτό το τρόπαιο να πάει στη Λέστερ, την ομάδα-θαύμα του αγγλικού ποδοσφαίρου, η οποία έχει καταφέρει να μπει... σφήνα στους Big-6.

Τα highlights

Ο πρόεδρος της Λέστερ αφιέρωσε στον πατέρα του την ιστορική νίκη!

Ο χορός της Λέστερ άρχισε με σύνθημα του... Βάρντι!

Με σημαίες της Παλαιστίνης παίκτες της Λέστερ στην απονομή

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

«Είχαμε σειρήνες στην Ιερουσαλήμ, πρώτη φορά μετά από χρόνια»: Τι λέει μια Ελληνίδα στο Ισραήλ